tisdag 13 maj 2014

Smalltown

Uttråkad hund
Det regnar. Tillbringar förmiddagen med Lykke Li och sämre sällskap finns ju. I Svenskan heter det om nya albumet: Lykke Li har aldrig varit så bra som när hon nu helt vågar sänka garden och ”Never gonna love again” – som är skivans finaste spår – är den bästa schlager som någonsin har skrivits. Nej, inte så pjåkig, men kan tycka att Love me like I’m not made of stone är vassare.


Hjo-Hjo är inte lika imponerad. Uttråkad. Det går inte att ta miste på det kroppsspråket. Men du kompis, vi tar en promenix lite senare.

Det har sina sidor att bo i en smalltown. Bok om klickerträning för hund? Inte på biblioteket. Nix. Och inte i bokhandeln? Nix. Jamen, vilken tur att Adlibris finns.


Och i Hjo tidning efterlyser en insändare bilfritt torg. Undviker shopping på Stora torget på grund av alla avgaser. Hmm.


Men i Stadsparken blommar häggen, och doftar så att. 
10 kommentarer:

 1. Jag ser en avslappnad, cool och nöjd Hjo-Hjo jag ;D
  Ha det gott på promenaden i den vackra grönskan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, han tuppade av så småningom.

   Radera
 2. Regn... snart kommer nog bättre promenadväder både för hund och husse. Du bor i en vacker promenadstad... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bättre på eftermiddagen. Hundrast längs Strandpromenaden!

   Radera
 3. Kan precis förstå Hjo-Hjo. Känner likadant när det är regnigt, kallt och blåsigt som det varit någon vecka nu. Fast idag skiner solen så here we come, Mogata!
  Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjo-Hjo gillar inte regn. Och inte jag heller. Ett par steg och man är ute i trädgården, än sen då när ingen vill gå ut. I lägenheten i Gbg var det inte så noga.

   Radera
 4. Adlibris är numera min hovleverantör. Jag hade gärna gynnat vår lilla lokala bokhandel men sortimentet är inte så stort. Dessutom så är priserna tilltalande på Adlibris och leveranstiden lika så. Lycka till med träningen när det blir så dags!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjo är en fin liten stad men tyvärr är utbudet begränsat på diverse nödvändiga saker. Inklickningen har just tagit sin början. Spännande.

   Radera
 5. Du kunde beställt den via bokhandeln + bibblan ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Biblioteket har nu beställt två böcker om klickerträning. Detta pga Hjo-Hjo.

   Radera