fredag 21 februari 2014

Tibro och lite annat

Har förstått att kråkorna flyger på rygg över Tidaholm, har fått det intutat sedan tidernas begynnelse. Möjligtvis har här skett en förväxling. Tror att det är Tibro som avses. För om sanningen ska fram: i Tibro finns inte så där jättemycket att förälska sig i (förlåt Robin Söderling). Inte annat än häftiga rondeller. Fast jag gillar Tibro ändå – man behöver inte gå omkring och vara förälskad hela livet, det skulle nog kännas lite påfrestande. Vi köpte med oss ett 5-pack sportstrumpor plus sushi för kvällen (finns ej i Hjo). Det är i alla fall fredag.

I bilen hem hör vi på radion hur Finland pressar Tre Kronor i slutminuterna. Det hjälps inte, lillebror åker på pumpen. Man borde tjoa och skrika och vara glad, men jag vet inte, på något vis tycks OS ha tappat farten. Kan bero på att bloggaren är en gammal uv som inte är så lättroad längre. Dessutom har vi fortfarande väldigt dålig bild på TV:n.

Fin bild på Hjo däremot. Togs häromdagen och kan inte undanhållas.

2 kommentarer:

  1. Häftig rondell ,det brukar ju vara rondellhundar men det där var någonting nytt .Håller med om hockeyn ,stirra på en puck är inte så intressant ,trevlig helg ,Nette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har att göra med att Tibro anses vara Sveriges möbelcentrum.

      Radera