lördag 15 februari 2014

Händerna upp i luften och klackarna i taket!

En dag som denna när Kalla vinner stafettguld (spännande radioreferat men fortfarande dålig bild) åt Sverige borde livet te sig så pass glatt att alla sorger förpassats till den där gamla säcken det sjungs om i visan. Och så mycket sorger har vi förvisso inte. Men tittar jag ut genom fönstret både regnar och snöar det. Det är långt till sommaren och lite deppig blir man, det kan inte hjälpas. Det bästa att göra nu vore att dra igång gräsklipparen, jobba sig varm, trött och frisk. Men icke så här års. Ibland kan det bli lite långtråkigt även i paradiset. Rätt gissat – sommaren är efterlängtad. 

Fast det finns en annan osviklig metod att göra sig av med ledan. Ut och hugg späntved! Sagt och gjort, en timme vid huggkubben och bekymren är ett minne blott. Och väl inne i värmen: ett glas rödvin som belöning. Händerna upp i luften och klackarna i taket!

2 kommentarer:

 1. Det är nog att gilla läget vad vädret beträffar .Rödvin är också bra ,Lindemans shiraz på gång här ,ha en fin fortsättning på kvällen ,nette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Gilla är kanske lite väl mycket sagt. Vi övervintrar, försöker.

   Radera