måndag 17 mars 2014

En dag i hundens tecken

Bilden är inte arrangerad!
Inte alldeles otippat går denna måndag i hundens tecken. Spotlights on the dog Hjo-Hjo now, som det hette (ja, ungefär) i en känd soullåt en gång i tiden. Det gäller att ta små små steg, för hunden går inte fot även om han hela tiden snor omkring benen. För var ska sleven väl vara...? Tog förresten en bild på hunden som måste svansa med överallt, ses här intill.

Kissar och bajsar gör han gärna, helst på hallmattan, inte gräsmattan. Går ju lika bra eller bättre, allra helst en sådan här isande kall dag.

Annars en ovanligt klok hund: har upptäckt husses bokhylla och börjat bearbeta Lenins valda verk del 1. I gott skick tydligen. Farväl du romantiska 70-tal. Får se vad han väljer härnäst, här finns både Karl Marx och Jan Myrdal att hugga in på.


8 kommentarer:

 1. För att vara hund behöver man ju inte vara dum! Vem skulle frivilligt sticka ner rumpan i en kall och blöt gräsmatta när det finns annat och bättre att välja på! Gratulerar till nya familjemedlemmen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Fast just nu har han kissat i gräset och fått en liten köttbulle för besväret.

   Radera
 2. Ah!!! Han är ju underbar!!! Såå mysigt med en valp i huset!

  SvaraRadera
 3. Tänk att du fått diskhjälp .Ja man kan ju få hjälp med det mesta med sådana goingar ,Nette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant, han hjälper till överallt!

   Radera
 4. Grattis till hunden - och vilken avancerad smak han verkar ha när det gäller böcker. Jag föreslår att han tar Lenin nästa gång - Marx verkar trevligare att spara... Vad det gäller den oarrangerade bilden: Jag har hört talas om hundar som slickar av tallrikar, men aldrig att de går in och helt tar över diskmaskinens jobb.
  Själva har vi en cocker - det är en fantastisk tålmodig, anpassningsbar och vänlig ras, men ett helvete när det kommer till all päls.
  /Roland

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hunden älskar mat och skulle nog slicka hela disken ren om han fick. Nu är han på Fröding i bokhyllan. Erk du, Maja du, hur ska vi hat?

   Radera