tisdag 1 april 2014

Godnattövning klockan tolv på dagen
Idag godnattövning klockan tolv på dagen (givetvis gulligare än Koestlers).

Det hela går ut på att hunden ska sova på golvet nedanför husses säng. Hjo-Hjo blir småningom en stor hund, snäll och go förstås – men stor. Och i sängen jättestor. Då löper husse risken att även fortsättningsvis få sova på golvet. Lite hundtjat blev det förstås, betoning på lite. Hjo-Hjo lade sig snart tillrätta i kojen (han är för liten än, kan inte hoppa upp i sängen för egen maskin) och husse somnade omedelbart – tidiga morgnar nuförtiden.

Lovande hund! Tveklöst, men osvuret är bäst, får se hur det artar sig i skarpt läge. Hjo-Hjo är kanske bäst när det gäller. Och husse har vant sig, när allt kommer omkring är det inte så illa att sova på golvet.

Kort promenad i Stadsparken. Hjo-Hjo ytterligt förvånad över att det finns folk som passerar utan att gulla med honom en stund.

Ett par bilder på liten hund vid stor sjö.
14 kommentarer:

 1. Förstår inte heller hur man kan passera Hjo Hjo utan att stanna och gulla .... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja eller hur, som det heter. Och när man är så söt!

   Radera
 2. Det där med säng och hund hör liksom inte ihop för det blir nog matte och husse som får den sämsta platsen .Och som sagt dom blir större fast dom är små också .trevlig fortsättning på kvällen ,Nette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Så rätt. Man får lära sig att säga nej.
   Trevlig kväll själv!

   Radera
 3. Vänta du, snart sover han i sängen! Och ska boa in sig, och stoppa nosen i din hand innan ni somnar... (erfarenhet...)

  SvaraRadera
 4. Min äldsta dotter har en dobberman som alltid ligger i sängen tillsammans med henne och maken. Väger väl minst 40 kg vid det här laget. Det har den gjort sen den var valp. Så se upp medan tid är!!! Hundar dör inte av att ligga i en korg utanför sängkammaren. Lite yl ett tag får man väl stå ut med. Tänk på alla stackars hundar som får sova i hundkojan utomhus...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vår labbe kommer väl upp i 30 kg kanske. Det blir också mycket hund i sängen. Ingen hund i sängen och inget tiggeri vid matbordet, två måsten. Det blir knepigt, hans hunger är svår.

   Radera
 5. Till bloggaren: Ibland går det inte (för mig i alla fall) att klicka på bilderna för att förstora dem, för då laddar jag hem dem i .txt-format! Som andra bilden i det här inlägget. Vad beror det på?

  Till Hjo-Hjo: Vi ses snart kompis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser att det blir så för mig också. Ska undersöka.

   Radera
 6. Hej du,,tack för titten..Jag gillar isterband,detta var första gången jag grillade dom,saknade dock stekytan,,smakade okay,men det blir stekta nästa gång,,jo då visst finns grynkorv att köpa här också..Men den kommer på bordet i juletid,varför bara då vet jag inte,men så är det..Jag har läst in mig lite på din blogg,ska bli kul att följa Hjo-Hjos bravader framöver,,Haé Bra.

  SvaraRadera
 7. Hej Farfar Hebbe! Tycker också bäst om stekta isterband. Välkommen att följa Hjo-Hjo, säkert blir det lite plats för honom i bloggen.

  SvaraRadera
 8. Matte sa när jag var liten att jag INTE skulle få sova i hennes säng. Vem är det som idag sover med knäna uppdragna till hakan och vem är det som ligger och sträcker ut sig i halva sängen, hihi?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen jag säger ju att det inte är så illa på golvet...

   Radera