onsdag 16 augusti 2017

I bloggvärlden än en gång

Såg The Beatles - beep beep'm beep beep yeah – på tv härom kvällen och kanske gjorde någon annan det också. Bra så. Men till alla er andra, här kommer klippet från Anfield Road och Boys of Liverpool's Kop curve. Bör betittas eftersom det är så jävla värt.


Annars då? Jovars, Bloggaren noterar med stigande tillfredsställelse att sommarens musikfestivaler passerat utan att en enda flicka blivit tafsad på. Som språkpolis får man får inte ge sig.Tydligt är att journalisterna i Majorna läst Fjärde året i Hjo och tagit intryck. I år är det sexuellt ofredande som gäller. Gott så. Än så länge. För Bloggaren misstänker att man i tidningen snart får läsa om flickorna som blir sexuellt ofredade på. Vi får väl se.

Och angående Anders Borg säger Bloggaren inte mycket. Eftersom han inte var med på festen på Husarö. Wovon man nicht sprechen kann, darüber muß man schweigen. Fast Lotta Gröning säger det bra: 
Anders Borg är satt vid skampålen, poliser, advokater och pöbeln spottar. Och så även Leif GW Persson: Jämfört med mig – i min krafts dagar – är Borg en usel amatör.

För övrigt kan nämnas att Hjo-Hjo Pettersson Myhrberg funderar på att byta namn i dessa lättsamma tidevarv. Eftersom ombyte förnöjer och det, som sagt, är så lättvindigt. Hädanefter vill jag bli kallad Jocke Berndtsson, viskar han i husses öra. Bara så du vet.18 kommentarer:

 1. Kul att se dig i bloggosfären igen - alltid med tänkvärda inlägg. Sexuellt ofredad eller tafsad på var det länge sen jag blev (av någon utomstående) så jag bryr mig inte. Jag ska lyssna på Beatles vad det lider.
  Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säger du tafsad på en gång till hoppar jag ut genom fönstret. Som gamle käre Povel R. Lyssna på pojkarna på Anfield Road. Underbart!

   Radera
 2. Trevligt med ett livstecken från dig och din fyrbente vän!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi gör ett nytt tappert bloggförsök.

   Radera
 3. Tyvärr varje gång jag klickade på Beatles hoppade det över till Hjo-Hjo (uräkta jag använder ditt gamla namn)
  Kul att du är i farten ,-)
  Sexuellt ofredande gillas INTE!
  Kul kommentar av Leif GW Persson ,-))))
  Ha det fint KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte här heller, även om ofredandet just i detta fall mer var av språkligt karaktär.

   Radera
 4. Välkommen tillbaka till Blogglandia! Har saknat er. Och jag undrar hur Hjo-Hjo har resonerat, misstänker att han tyckte det var kul att komma i bild igen!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kanske är det så enkelt, han vill vara i bloggcentrum igen.

   Radera
 5. Kul att du är i etern igen! Hur går det med de riktiga platanerna? De som kom färdiggrodda?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Platanen jag köpte i höstas lever men frodas knappast. Sen grönska och små löv. Men nya skott kommer så att man vet inte. Tror och hoppas att grönskas blir djupare när den fått vara med något år.

   Radera
 6. Kul att se både husse och hund, oavsett alias. :)
  Och där ser man - lika bra att låta lagd blogg ligga, liksom, för man vet aldrig när någon lust kan falla på igen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lagd blogg ligger. Eftersom man aldrig vet. Rätt. Vi får väl se om lusten håller i sig. Ha det gott!

   Radera
 7. Hej! Kul att du och Hjo-Hjo ger livstecken ifrån er. Ni har varit saknade.
  Nu väntar vi med spänning på ombytet. hihi
  Ha´t så bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Sitter i trädgården med en kopp kaffe. Jocke Berndtsson sitter bredvid, vill ha sockerkaka. Inget ombyte där inte.

   Radera
 8. Det var ett tag sedan. :)
  Ja, vad skall man säga om allt konstigt som pågår i Sverige och övriga världen. Har läst om Sveriges turer med IT-skandal och full Borg.
  Men Hjo-Hjo är ju världskänd! :) Inte kan han byta namn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjo-Hjo skojar nog bara, han är en skämtsam hund. Sverige är ett polariserat land numera, åtminstone bland kändistyckarna. Kanske annars också.

   Radera
 9. Nämen hej! Long time...
  Men du får ta ett snack med jycken. Inte byter man bort en så fint namn som Hjo-Hjo. Det gör man bara inte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi gör ett försök med bloggen. Nytt inlägg idag minsann. Vi får se vart det slutar. Hjo-Hjo har ändrat sig, nu vill han heta Paul McCartney.

   Radera