tag:blogger.com,1999:blog-712673264802537762.post2065423646808354756..comments2023-05-08T09:40:44.584+02:00Comments on Nya åren i Hjo: GorbioFemte året i Hjohttp://www.blogger.com/profile/11528176470097935875noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-712673264802537762.post-10290324793479056482013-10-27T17:37:32.893+01:002013-10-27T17:37:32.893+01:00Men definitionen av tarte tatin verkar vara olika....Men definitionen av tarte tatin verkar vara olika. Googlade och läser: " Avnjut den som den är; ingen glass, vaniljsås, eller crême fraîche, då vore det inte längre Tartin Tatin". Men enligt den franske servitören var det väl glassen som gjorde själva tatinen?Karin igennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-712673264802537762.post-15069757590196445852013-10-27T17:35:00.167+01:002013-10-27T17:35:00.167+01:00Jag kan meddela att de faktiskt äter tarte tatin i...Jag kan meddela att de faktiskt äter tarte tatin i Femtio nyanser av honom-triologin! Inte rakt igenom dåligt alltså.Karinnoreply@blogger.com